SERVICE

Een coole service met een warme glimlach. Dat is ons motto. En ook precies wat u van ons mag verwachten. We staan voor een perfecte service. Denken altijd mee met onze klanten en verhelpen storingen zo snel mogelijk. Dankzij de snelle en betrouwbare service van RdR Koeltechniek is uw koelinstallatie snel weer in bedrijf en komt de kwaliteit van uw product zo min mogelijk in gevaar.

ONTZORGEN

Wilt u het onderhoud van uw koelinstallatie ineens goed regelen? En profiteren van een 24-uurs service bij eventuele storingen? Kies dan voor RdR Koeltechniek. We zetten ons voor volle 100% in om uw koelinstallatie het hele jaar laten werken. Dankzij ons heldere service- en onderhoudscontract weet u precies welke tarieven wij hanteren. Zo kunt u zorgeloos ondernemen. Houd uw hoofd koel en kies voor RdR Koeltechniek.  

MAATWERK

U kunt bij RdR Koeltechniek terecht voor de installatie, het onderhoud en de service aan koel- vrieskasten, koelvriescellen, koel en vrieswerkbanken, ijsblokjesmachines, crushed-ice machines, blastchillers en airco’s. Heeft u een oplossing op maat nodig? Bel gerust. We hebben veel ervaringen met maatwerk.

CONTACTGEGEVENS

Het storingsnummer van RdR Koeltechniek is: 0416 532727. Bij geen gehoor wordt u rechtstreeks doorverbonden met de dienstdoende monteur. U kunt ook hier het storingsformulier invullen. Groot voordeel is dat alle gegevens van uw installatie direct in ons systeem staat en wij met de juiste onderdelen op pad gaan. Heeft u een vraag aan RdR Koeltechniek? Mail dan naar e-mailadres: service@rdrkoeltechniek.nl.