STORING

Storingen komen nooit gelegen. Zeker niet als het uw koelapparatuur betreft. Onze servicedienst staat gelukkig direct voor u klaar. Onze monteurs komen hiervoor bij u langs. Zij analyseren het probleem en repareren het defect ter plaatse of bestellen de benodigde onderdelen voor uw koelinstallatie. Onze eigen werkplaats hebben we achter de hand indien uw installatie ingrijpender herstel nodig heeft. Of als we zaken willen testen.

Uw storing kunt u hier melden. Onze monteurs staan 24 uur per dag paraat.

ONDERHOUD

Voorkomen is beter dan genezen. Preventief onderhoud is daarom van groot belang om storingen te voorkomen. Regelmatig onderhoud vergroot bovendien de levensduur van uw installatie. Deskundige afstelling van uw apparatuur draagt ook bij aan een hoger rendement. Hierdoor hoeft uw koelvriesinstallatie minder lang te draaien en heeft deze een lager energieverbruik.

Onderhoud aan uw koelapparatuur kunt u hier aanvragen. Profiteer van onze 24/7 service.

CONTROLES

Afhankelijk van het belang van uw installatie in het bedrijfsproces, kunt u het onderhoud een tot viermaal per jaar laten uitvoeren. Voor sommige installaties is een lekdichtheidscontrole verplicht. De frequentie van deze controle hangt af van de nominale vulling koudemiddel in uw installatie. Uiteraard kunnen wij deze verplichte controle tijdens het reguliere onderhoud uitvoeren.

RAPPORTAGE

Bij elke controle die wij uitvoeren, ontvangt u van ons een rapportage met daarin de bevindingen van onze monteur. Zo bent u altijd op de hoogte van eventuele slijtage die defecten kan veroorzaken. Constateren wij tijdens het onderhoud een defect dan kunt u rekenen op ons vakmanschap en zullen wij dit direct verhelpen.

ONDERHOUDSCONTRACT

Wilt u profiteren van alle bovengenoemde voordelen en daarnaast kortingen ontvangen op onderdelen of uw onderhoud? Kies dan voor een onderhoudscontract bij RdR Koeltechniek. Bij vijf of meer apparaten ontvangt u een extra hoge korting. Informeer hier naar de mogelijkheden.